Paula's Fotografie

Koopman op pad

 Als vrijwilligster mag ik nu ook in het team van Koopman op pad meedraaien als fotograaf en presentator, weer een prachtige nieuwe uitdaging in een heel fijn team.

Stichting videorubriek Koopman op pad is een wekelijkse videorubriek in het Drents met onderwerpen over alles wat speelt in de Gemeente Hoogeveen en omstreken. Ontstaan als een grap en inmiddels een uit de hand gelopen hobby.  Waar ik nu deelgenoot van mag zijn en mij verder mag ontwikkelen met dit geweldige videorubriek.
www.koopmanoppad.nl

U zult hier verschillende interviews zien die elke zaterdag worden uitgezonden in Koopman op pad.

Fantastic Sports opent opnieuw hun deuren aan de Beukemaplein in Hoogeveen
Vandaag werd de sportschool op een feestelijke wijze geopend door Burgemeester Loohuis samen met de sportschoolhouder Bart Schonewille. Fantastic Sports is een groot begrip in Hoogeveen en omstreken en ooit opgezet door de vader van Bart, Hans Schonewille.
De sportschool heeft een volledige metamorfose ondergaan met een nieuwe huisstijl. Van buiten is het goed herkenbaar hoe de nieuwe huisstijl eruitziet en duidelijk zichtbaar wat er allemaal te doen is in de sportschool.
De kleuren zijn aangepast aan de nieuwe toestellen van Panatta Gym in de kleuren oranje, geel en groen ook het logo is volledig aangepast, de naam Fantastic Sports blijft bestaan ter ere aan Hans Schonewille.
De sportschool is onderhevig aan vernieuwing en zal in de toekomst verder uitgebreid worden op een duurzame wijze. De sportschool is voor jong en oud toegankelijk, met volledige begeleiding van de instructeurs die alle dagen aanwezig zijn.
Bezoekers kunnen losse lessen volgen of kiezen voor een abonnement, in het abonnement zijn diverse groepslessen inbegrepen, zoals spinning, yoga, boksen, e.d. maar ook het gebruik van de sauna is inbegrepen in het abonnement.
Wil je wat kilootjes kwijt dan is er ook een optimale voedingsbegeleiding met een fantastisch afvalprogramma onder begeleiding.  Na het sporten even relaxen en gezellig om de tafel onder het genot van een kopje koffie en/of thee en tijdens het sporten gebruik maken van diverse sportdrankjes zonder toevoegingen en suiker dit zit allemaal in het abonnement inbegrepen.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Fantastic Sports onder het nummer 0528-269508 Of neem een kijkje op hun website www.fantasticsports.nl via hun website kunt u een gratis proefweek claimen.


Mijn debuut bij Koopman op pad interview met Floor Plaizier van Bakker Plaizier in Hoogeveen.

Bij deze aflevering van Koopman op pad hebben wij als gast Floor Plaizier, eigenaar van Bakker Plaizier. We geven een kijkje in zijn bedrijf aan de Schutsstraat in Hoogeveen, tevens hebben we het over de rotonde met de zonnebloemen die inmiddels al beplant is met vaste beplanting.

Floor Plaizier is een van de sponsoren die ervoor hebben zorggedragen dat het kunstwerk met de zonnebloemen tot stand werd gebracht, dit in het kader van het 140 jaar Vincent van Gogh.
Uiteraard komen ook zijn lekkernijen aan bod en weet Floor van alles te vertellen hoe hun heerlijke slagroom maken voor op het gebak

E-mailen
LinkedIn